Εχει χιούμορ και το αποδεικνύει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Γι’ αυτό και φόρεσε ένα μπλουζάκι με φωτογραφία τον ίδιο και την… Σκάρλετ Γιόχανσον θυμίζοντας την επιθυμία του να βγει ραντεβού με την καυτή σταρ. Μια επιθυμία η οποία είχε γίνει γνωστή και στην ίδια την Γιόχανσον.

Ετσι, σύμφωνα με το Prevezatoday στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα κάνει τις διακοπές του και ξεκουράζεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ Τσακαλώτος είναι γνωστό ότι σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται για λίγες ημέρες την Πρέβεζα, καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι βρίσκονται στην Πρέβεζα και χαλαρώνει μαζί τους «συχνάζοντας» σε γνωστά «στέκια» της πόλης.

Σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη Γουρνάρη  όπου μαζί με φίλους του γευμάτισε σε χαλαρή διάθεση.

Μάλιστα σε σχόλια θαμώνων για το χιουμοριστικό t-shirt που φορούσε, ο υπουργός σχολίασε ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του. Και σε αυτό εμφανίζεται ο ίδιος σε… φωτογραφικό μοντάζ να είναι ζευγάρι με την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Αμερικανίδα ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο ο ΥΠΟΙΚ σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, είχε αναφέρει «Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό»