Ενα αποκαλυπτικό αφιέρωμα για την Ελλάδα μετά τη λήξη του τρίτου προγράμματος προσαρμογής, δημοσιεύουν τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Με τίτλο «Μην κάνετε το μοιραίο λάθος», αναλύονται όλα τα οικονομικά δεδομένα, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για την ελληνική οικονομία, πώς ο εφιάλτης συνεχίζεται…

Μιλούν και γράφουν 16 ειδικοί, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι οικονομολόγοι και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κυβέρνηση.

Αναλυτικά, στα «Νέα Σαββατοκύριακο» φιλοξενούνται οι απόψεις των:

Μάριο Σεντένο

Μισέλ Σαπέν

Ντανιέλ Γκρος

Ζολτ Νταρβάς

Κριστιάν Χιμένες

Νίκολα Βερόν

Ούλρικε Χέρμαν

Ντιέγκο Φουζάρο

Ελι Κοέν

Pierre – Andre Buigues

Γκαμπριέλ Κολέτις

Curille Dupont

Μιχάλης Βακαλούλης

Πάνος Τσακλόγλου

Αλέξανδρος Κρητικός

Δημήτρης Βαγιάνος

Επίσης, στα «Νέα Σαββατοκύριακο»

– Γιώργος Παπανδρέου: Ο Σαμίρ Αμίν που γνώρισα και η αναζήτηση της Αλλαγής

– Χανς Ρίχτερ – Προδημοσίευση: Ο εθνικός διχασμός με τα μάτια των Ρώσων

– Οδοιπορικό των «Νέων» στην Τουρκία της κρίσης – Η καθημερινότητα μετά το σοκ

Και μαζί:

Κλασικά μυθιστορήματα, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, σε μοντέρνες εκδόσεις.

Μυθιστορήματα, που καθιερώθηκαν στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού, μύησαν τους νέους στον κόσμο του πνεύματος και καλλιέργησαν στην παιδική ψυχή ευγενικά αισθήματα και ανώτερα ιδανικά.

Με συμπυκνωμένα νοήματα που κεντρίζουν τη δημιουργική φαντασία των παιδιών με όλες εκείνες τις παιδαγωγικές αξίες που πρέπει να περιέχονται σε ένα καλό παιδικό βιβλίο.

Το καλύτερο καλοκαιρινό ανάγνωσμα των παιδιών μας!

Αυτή την εβδομάδα

Ιούλιος Βερν

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

Ο ιδιόρρυθμος άγγλος αριστοκράτης Φιλέας Φογκ βάζει στοίχημα τέσσερις χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, σε μια εποχή που τα ταχύτερα συγκοινωνιακά μέσα ήταν το τρένο και το ατμόπλοιο. Συντροφιά με τον πιστό του υπηρέτη Πασπαρτού, θα διανύσει ασύλληπτες αποστάσεις, χωρίς να φαντάζεται ότι ένας μυστικός αστυνομικός παρακολουθεί την κάθε του κίνηση, γιατί τον θεωρεί ύποπτο μιας μεγάλης κλοπής σε τράπεζα του Λονδίνου. Ο αναγνώστης έχει έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά άγνωστους τόπους, παράξενους λαούς και να ζήσει μαζί με τους ήρωες αναρίθμητα συναρπαστικά περιστατικά.

https://www.facebook.com/taneagr/videos/315841388990507/?t=4