Τι περιμένετε από ένα b-movie με τον τίτλο «Jurassic Games»; Μήπως έναν συνδυασμό του «Jurassic World» και του «Hunger Games»; Μέσα είστε. Προσθέστε στην εξίσωση λίγο «Running Man» (το sci-fi έπος του Σβαρτσενέγκερ από το 1987) και μια δόση «Ready Player One» και έχετε τη συνταγή για την πιο… καμένη ταινία του 2018.

Η υπόθεση με λίγα λόγια; Θανατοποινίτες εναντίον δεινοσαύρων (τσεκ «Jurassic World») σε παιχνίδι virtual reality (τσεκ «Ready Player One») που μεταδίδεται ως τηλεπαιχνίδι για την τέρψη του τηλεοπτικού κοινού (τσεκ «Running Man»). Επιπλέον, οι θανατοποινίτες πρέπει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο (τσεκ «Hunger Games») καθώς ο μοναδικός επιζών θα κερδίσει την ελευθερία του. Η παγίδα είναι ότι όποιος πεθαίνει στη virtual reality, πεθαίνει και στην πραγματικότητα!

Πού μπορώ να δω αυτή την ταινία ΤΩΡΑ, θα ρωτήσετε. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 12 Ιουνίου που θα είναι διαθέσιμη σε digital download ή μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει σε DVD. Για προβολή στους κινηματογράφους, ούτε λόγος. Είναι κατειλημμένοι από ταινιούλες τύπου «Avengers»…