Η συνάντηση Σελήνης και Αφροδίτης στο Ζυγό βελτιώνει τη διάθεση σε εορτάζοντες και μη, καλώντας μας να αφήσουμε στην άκρη πάθη και σκέψεις που μας ταλαιπωρούν, και να απολαύσουμε την ημέρα, συντροφιά με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ζυγοί, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσα και να μοιραστούν με τους δικούς τους μοναδικές στιγμές. Επίσης, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα απολαύσουν όμορφες οικογενειακές αλλά και ερωτικές στιγμές όπως και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, εφόσον σταματήσουν να περνούν από κόσκινο το κάθε τι. Κατά τα λοιπά:

Κριέ θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να βγει στην επιφάνεια. Μέρα που είναι βγείτε και καμιά βόλτα.

Ταύρε περιόρισε τις μαύρες σκέψεις και αφέσου στην γιορτινή διάθεση της ημέρας και όλα θα πάνε καλύτερα. Οι αλλαγές κάποιες φορές είναι για καλό.

Δίδυμε η επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις είναι εξασφαλισμένη αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου.

Καρκίνε η ζωή σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Φρόντισε να τη ζήσεις.

Λέοντα ξέρεις τι θέλεις, οπότε φρόντισε να το αποκτήσεις, αν χρειαστεί αλλάζοντας και συμπεριφορά.

Παρθένε η περίοδος είναι θετική για σένα, μη σε φοβίζουν τυχόν ανακατατάξεις, θα γίνουν για καλό.

Ζυγέ η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της οπότε αξιοποίησε την εύνοια των άστρων για να γεμίσεις μπαταρίες.

Σκορπιέ μην αφήσεις τον εαυτό σου, να μπει σε δεύτερη μοίρα από επιπόλαιες σκέψεις. Ακόμη και το… παρασκήνιο δουλεύει για σένα.

Τοξότη ενώ κόσμος πάει και έρχεται φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα και άσε για αύριο τις δύσκολες αποφάσεις.

Αιγόκερε έλεγξε τον παρορμητισμό σου και όλα θα γίνουν.

Υδροχόε πέρνα καλά και χαλάρωσε με φίλους, γεγονός, που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη αισθηματικά και όχι μόνο.

Ιχθύ πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Το πρόγραμμα και η πειθαρχία θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της εργασίας σου.