Ο Λέοντας είναι ένα δυναμικό ζώδιο. Θέλει όλα τα φώτα πάνω του και να βρίσκεται στο επίκεντρο των πραγμάτων. Κυρίως θέλει να νιώθει ότι τον θαυμάζουν, γι’ αυτό και λατρεύει να ακούει κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις. Έτσι θα του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και θα κερδίσετε τη τρυφερότητα που μπορεί να σας προσφέρει απλόχερα αν το θελήσει πραγματικά.

Το μυστικό για να κλέψετε την καρδιά των λιονταριών είναι να σας αρέσει η διασκέδαση και να έχετε χιούμορ. Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές στιγμές του καλοκαιριού για να τους χαρίσετε αξέχαστες εμπειρίες, με πολύ γέλιο και διασκέδαση.

Να ξέρετε όμως πως είναι επιλεκτικός και δεν αρκείται στα συνηθισμένα και απλά πράγματα. Θέλει πολυτέλεια, άνεση και προπάντων να είναι πάντοτε η πρώτη επιλογή σε όλα.

Αν λοιπόν, του χαρίσετε μια ειδυλλιακή βραδιά σε ένα πολύ καλό εστιατόριο, τον «βομβαρδίσετε» με θετικά σχόλια για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του και καταφέρετε να τον κάνετε να γελάσει με τη ψυχή του, τότε είστε ένα βήμα πριν να κατακτήσετε το περήφανο λιοντάρι.