Είτε πάς μόνη σου διακοπές, είτε με μια φίλη σου, είτε με τον σύντροφό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις, πρέπει να τα πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου για να αισθάνεσαι όμορφη και άνετη ανά πάσα στιγμή και οτιδήποτε και εάν προκύψει.

Πως θα το καταφέρεις αυτό;

Φρόντισε πριν το πακετάρισμα ανάλογα με τον προορισμό που θα πας, να φτιάξεις μια λίστα με τα πράγματα που οπωσδήποτε σου χρειάζονται.

Πέρα από τα μαγιό, τα παρεό, τα σορτς, τα καφτάνια και τα καθημερινά φουστανάκια παραλίας αλλά και τα πιο απογευματινά, φρόντισε να προνοήσεις, φυσικά χωρίς να υπερβάλεις, και για υπόλοιπες εξορμήσεις, και κυρίως τις πιο βραδινές.

Ετσι η αλλιώς φρόντισε να πάρεις μαζί ένα maxi φόρεμα, σικάτο και συνάμα θηλυκό, απλό, αέρινο και ευκολοφόρετο.

Δώσε βάση στα basics και, δηλαδή τα ρούχα τα οποία συνδυάζονται εύκολα, και σε καλύπτουν σε αρκετές περιπτώσεις, όπως ένα jean, μια μαύρη φούστα, ένα μονόχρωμο τοπ.

Επίσης φρόντισε τα κοσμήματα που θα πάρεις μαζί σoυ να κομποζάρονται με τα ρούχα που έχεις επιλέξει.

Μην ξεχάσεις το τζιν μπουφάν ή την καλοκαιρινή μακρυμάνικη μπλούζα ή το τζιν πουκάμισο, που σε προστατεύει από τον αέρα.

Εκτός από τις πλατφόρμες, να πάρεις μαζί σου ένα πιο glamorous σανδάλι, αλλά και μοδάτο, αλλά άνετο flat παπούτσι.

Ξεκαθάρισε το νεσεσέρ σου για να δεις ότι έχεις μαζί τα απαραίτητα για το μακιγιάζ σου, το οποίο δεν πρέπει να είναι υπερβολικό, και θα πρέπει να θυμίζει φυσική ομορφιά, με το απαραίτητο ζωηρό κραγιόν (και σε κόκκινη απόχρωση αν σας ταιριάζει), σκιές και μολύβι ματιών και μάσκαρα για το βράδυ.

Γενικότερα απέφυγε τις μεγάλες συσκευασίες σε σαμπουάν, conditioner, κρέμες κ.ο.κ. Θυμήσου τα καθαριστικά του δέρματός σου και τις ενυδατικές κρέμες σου, τα serum σου κ.ο.κ.

Ενα απαλό άρωμα δίνει την τελευταία πινελιά σε μια περιποιημένη εμφάνιση.

Να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό σας.