Moto Guzzi V7 III Carbon

Η νέα Moto Guzzi V7 III Carbon προσφέρεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης από 9.940 ευρώ. Το νέο μοντέλο,  που παντρεύει την ρετρό σχεδίαση με τα σύγχρονα τεχνικά στοιχεία, χαρακτηρίζεται από τα πολυάριθμα εξαρτήματα από ανθρακονήματα, όπως τα κοντά φτερά ,  τα πλαϊνά φέρινγκ που υπογραμμίζουν το νέο και  τον συνολικά πιο δυναμικό χαρακτήρα. Επίσης, το νέο μοντέλο είναι και το μοναδικό της ιταλικής φίρμας που προσφέρεται σε περιορισμένη παραγωγή, μόλις 1921 διαθέσιμα τεμάχια, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi.

 Aprilia SX 125

Η Aprilia προσφέρει στη γκάμα της, εκ νέου, τις μοτοσικλέτες SX 125 και RX125. Πρόκειται για μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού που ανήκουν στην κατηγορία των supermotard και εντούρο,  αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο, τον ίδιο κινητήρα και τις ίδιες αναρτήσεις. Το μοντέλο RX έχει στο στόχαστρο της τους αναβάτες που λατρεύουν την εκτός δρόμου οδήγησηΟ κινητήρας των 125 κ.εκ., προσφέρει κυρίως οικονομικές επιδόσεις. Οι τιμές των μοντέλων – αμφότερες – έχουν οριστεί στα 4.020 ευρώ.

Honda Gold Wing

Η νέα GL1800 Gold Wing έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην χώρα μας, πριν από λίγες ημέρες, με την επίσημη πρεμιέρα να πραγματοποιείται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας. Η μεγάλη μοτοσικλέτα που είναι συνώνυμη των μεγάλων αποστάσεων και της άνεσης εμφανίζεται πιο μοντέρνα, ελαφρύτερη και πιο συμπαγής. Διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα με ηλεκτρονική διαχείριση γκαζιού και τέσσερα προγράμματα Οδήγησης. Επίσης, η  Gold Wing παραμένει η μοναδική μοτοσικλέτα που προσφέρει αερόσακο, προαιρετικά, ενώ η νέα, στάνταρ λειτουργία Apple CarPlay είναι μία ακόμα πρωτιά.

 

 Suzuki GSXR1000

 Ο θρυλικός οδηγός στα MotoGP Κέβιν Σβαντζ, και η Suzuki γιορτάζουν φέτος 25 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1993. Για αυτό το λόγο, η ιαπωνική φίρμα ενσαρκώνει την GSX-R1000, η οποία αναμένεται να παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια! Μάλιστα, η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ.