Πάντα η λογική και το συναίσθημα συγκρούονται, αλλά όταν πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δυο, ποιο θα είναι αυτό;

Τι επιλέγει το κάθε ζώδιο;

Ο Κριός δυσκολεύεται να ταχθεί σε μια από τις δυο πλευρές. Υπάρχουν στιγμές που υπερισχύει η λογική μέσα του, κι άλλες που αφήνεται εξ ολοκλήρου στο συναίσθημα. Συνήθως όμως η λογική βγαίνει νικήτρια.

Ο Ταύρος χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί και να σιγουρευτεί πως επέλεξε το σωστό μονοπάτι. Η λογική του υπερισχύει, αλλά αν μιλήσει η καρδιά τότε όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Ο Δίδυμος φημίζεται για την κυκλοθυμία του, άρα θα αργήσει πολύ να επιλέξει στρατόπεδο. Θα επιχειρήσει πολλές φορές να παίξει και με τη λογική αλλά και το συναίσθημα ταυτόχρονα.

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ρομαντικός. Η απάντηση στην ερώτηση τι επικρατεί για εκείνον είναι εύκολη. Συναίσθημα και πάλι συναίσθημα. Εμπιστεύεται την καρδιά του και προχωράει.

Ο Λέων αν και είναι ζώδιο της λογικής και οι περισσότερες από τις αποφάσεις του κρίνονται με βάση αυτή, δε φοβάται να ακούσει την καρδιά του και να ακολουθήσει το δρόμο που του δείχνει.

Ο Παρθένος υποστηρίζει τη λογική σκέψη ακράδαντα. Δε μπορεί να προχωρήσει στην παραμικρή κίνηση εάν δεν σκεφτεί και επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα. Όλα για εκείνον απαιτούν μέθοδο κι οργάνωση, τίποτα δε μένει στην τύχη.

Ο Ζυγός σίγουρα λαμβάνει υπόψη του τις ενδείξεις της λογικής σκέψης, αλλά δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο συναίσθημα και όλα όσα του υποδεικνύει. Ποιος μπορεί άλλωστε;

Ο Σκορπιός είναι αυστηρός με τις αποφάσεις του για να είναι απόλυτα σίγουρος πως επέλεξε και τη σωστή. Στις ερωτικές του όμως υποθέσεις το συναίσθημα επικρατεί και τον καθοδηγεί.

Ο Τοξότης είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του και τη λατρεία για το άγνωστο. Η λογική δεν υπάρχει για εκείνον, μόνο η απόλυτη ελευθερία στο συναίσθημα και τα κρυφά του μονοπάτια.

Ο Αιγόκερως δεν αποχωρίζεται λεπτό τη λογική του. Όλα στο κεφάλι του είναι οργανωμένα και τακτοποιημένα. Σπάνια θα αφήσει το συναίσθημα να παρέμβει στις αποφάσεις του.

Ο Υδροχόος δε στέκεται πότε μόνο στη λογική ή μόνο στο συναίσθημα. Εναλλάσσει και τα δυο για να μη βαριέται και γιατί είναι παρορμητικός κι αυθόρμητος. Γιατί να επιλέξει ένα από τα δυο, ενώ μπορεί να έχει και τα δυο;

Ο Ιχθύς ήταν, είναι και θα είναι συναισθηματικός. Η λογική δεν υπάρχει για εκείνον. Πάει όπου τον πάει η καρδιά του και αφήνεται στο συναίσθημα που τον κυριεύει.