Εάν καταφέρεις να αποδράσεις για λίγες ημέρες στο αγαπημένο σου νησί, μάλλον το λιγότερο που θα σε ενδιαφέρει είναι το πόσο μοδάτη θα είσαι φθάνοντας στην παραλία. Ωστόσο επειδή μια προσεγμένη εμφάνιση μας φτιάχνει τη διάθεση καλό είναι πριν κλείσεις τη βαλίτσα σου να έχεις προβάρει τα μαγιό και τους συνδυασμούς που θα κάνεις αξιοποιώντας τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, για να επιτύχεις τα πιο stylish και κομψά beach looks.

Ως γνωστό δεν υπάρχει πιο ιδανικό ρούχο για την παραλία από το σορτς.Επιλέξτε το υλικό και το μήκος που σας ταιριάζει και φορέστε το μόνο του με το μαγιό είτε με ένα t-shirt. Μόδα είναι το λευκό σορτς ή ένα denim σορτς, που κομποζάρεται με το πάνω μέρος του μαγιό σου ή ένα οποιοδήποτε έξωμο ή με ραντάκια μπλουζάκι της αρεσκείας σου.

Το κάτω μέρος του μαγιό μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μοδάτο πουκάμισο δεμένο στη μέση αν το επιτρέπουν οι αναλογίες σου, ή ένα οποιοδήποτε άλλο ανδρικό oversized πουκάμισο, που θα το αφήσεις ανοιχτό ή θα το κλείσεις με μια ζώνη, που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου.

Μια εύκολη λύση είναι η denim φούστα και λευκό πουκάμισο.

Ακόμη, η φαρδιά παντελόνα ή ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα λευκό ή άλλου χρώματος που ταιριάζει μπουστάκι.

Κλασική επιλογή είναι το αέρινο φόρεμα που κομποζάρεται με το μαγιό σου ή ένα άλλο κοντό φόρεμα, που επίσης δένει με το μαγιό σου.

Μπορείς να βάλεις και μια λευκή κατά προτίμηση μπλούζα με κοφτό κέντημα.

Εννοείται ότι μπορείς να αξιοποιήσεις τα πολύχρωμα παρεό σου. Το παρεό είναι το all time classic κομμάτι για τη θάλασσα. Δέστο όπως σου αρέσει και είσαι έτοιμη.

Επίσης, μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου κιμονό, που συνδυάζεται με το μαγιό σου, και με μια λεπτή ζώνη στη μέση σου γίνεται φόρεμα για την απογευματινή βόλτα.

Μην ξεχάσεις το πιο μοδάτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού, το μεγάλο μεγέθους ψάθινο καπέλο και τα αντηλιακά σου. Καλές διακοπές.