Μόλις γνωριστήκατε στο νησί που παραθέριζες και έχεις ενθουσιαστεί μαζί του, καθώς είναι έξυπνος, γοητευτικός, διαθέτει χιούμορ και δείχνει να έχει και τον τρόπο του, ημέρες που διανύουμε. Ηδη νιώθεις συναισθήματα, ενδεχομένως και να τον ερωτεύεσαι, ενώ αναρωτιέσαι μήπως είναι ο ένας και μοναδικός που περίμενες.

Χαλάρωσε και πάρε βαθιές αναπνοές. Είστε μόλις μια εβδομάδα μαζί. Μπορεί να είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού η μεταξύ σας χημεία και να έχετε καλή επικοινωνία όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο νέος σου σύντροφος αντιμετωπίζει τη σχέση σας με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί γι’ αυτόν να είναι ένας καλοκαιρινός έρωτας. Συγκρατήσου και μην πέφτεις «με τα μούτρα» ώσπου να βεβαιωθείς για τα δικά σου συναισθήματά, αλλά και εκείνου.

Παράλληλα απέφυγε τις δηλώσεις τύπου «νομίζω ότι αρχίζω και σε ερωτεύομαι» ακόμα και αν έτσι αισθάνεσαι, καθώς δεν αποκλείεται να τρομάξεις το νέο ταίρι σου.

Η αλήθεια είναι ότι σε προβληματίζει η αργοπορία του στα ραντεβού σας, αλλά και το ύφος του παντογνώστη, που παίρνει ενίοτε. Επειδή κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν καλύτερα είναι να του δώσεις να καταλάβει τα όρια σου.

Προσπαθείς να καταλάβεις πως αισθάνεται εκείνος. Καλύτερα επικεντρώσου στα δικά σου συναισθήματα και στο πως αισθάνεσαι εσύ και τι σκέφτεσαι.

Παρόλο που τον ξέρεις τόσο λίγο νιώθεις ότι μπορείς να μοιραστείς τα πάντα μαζί του. Αυτή όμως δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Αντί να φανερώσεις πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το… αμαρτωλό παρελθόν σου, επικεντρώσου στη θετική πλευρά του εαυτού σου, αφήνοντας τις αποκαλύψεις για αργότερα, όταν θα έχει αποκτήσει γερά θεμέλια η σχέση σας. Να έχετε και κάτι άλλο να λέτε…

Μέσα στην ημέρα ανταλλάσετε συχνά μηνύματα, κάτι σύνηθες,για εκείνους που το κινητό αποτελεί προέκταση του χεριού τους, που όμως μπορεί να γίνει κουραστικό για τον άλλον.

Εν ολίγοις εφόσον είσαι τόσο ενθουσιασμένη με το νέο σου σύντροφο προσπάθησε να τον γνωρίσεις καλύτερα, χωρίς να τον πνίγεις, δώστου τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει το ίδιο, και απόλαυσε όσο περισσότερο μπορείς τις στιγμές που περνάτε μαζί, οι οποίες μπορεί και να αποτελέσουν τη βάση για μια όμορφη κοινή ζωή.