Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε τα 37 τη χρόνια της χρόνια και ήταν εντελώς διαφορετικά από κάθε άλλα!

Φέτος η πανέμορφη Μέγκαν γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα, αυτή της Δούκισσας του Σάσεξ και ως σύζυγος πλέον του πρίγκιπα Χάρι.

Αμέτρητα μηνύματα με ευχές κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κόσμο που θέλησε να ευχηθεί στη Δούκισσα, ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον έσπευσε να τους ευχαριστήσει όλους μέσω μιας ανάρτησης στο twitter.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1025627895757070336

Την ημέρα των γενεθλίων της η Μέγκαν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι έδωσαν το παρόν στο γάμο ενός κοντινού τους φίλου, Τσάρλι βαν Στρόμπενζι, ο οποίος παντρεύτηκε τη Ντέιζι Τζενκς. Ο γάμος έγινε στο St. Mary the Virgin Church στο Frensham του Σάρεϊ.

Για ακόμη μια φορά η Δούκισσα του Σάσεξ κατάφερε να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα επάνω της. Κομψή όπως πάντα, φόρεσε ένα σκούρο navy φόρεμα, το οποίο είχε κουμπιά στο πάνω μέρος και αποχρώσεις του λευκού, του ροζ και του πράσινου στο κάτω μέρος της φούστας. Το συνδύασε με μια δερμάτινη ζώνη στη μέση που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και μαύρες γόβες.

Ωστόσο, από την εμφάνιση του ζευγαριού δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Τη στιγμή που η Μέγκαν χαιρετούσε τον κόσμο, σίγουρα δεν περίμενε να αποκαλυφθεί το μαύρο σουτιέν που φορούσε. Αντιλήφθηκε άμεσα το μικρό ατύχημα που της συνέβη και κάλυψε διακριτικά το άνοιγμα στο φόρεμά της με το χέρι της, χωρίς να χάσει στιγμή το χαμόγελό της και την καλή της διάθεση.