Θέμα, και μάλιστα μεγάλο, φαίνεται να προέκυψε από το πουθενά για τον Παναθηναϊκό, μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποτελεί βασικό στόχο για την ενίσχυση της άμυνας της Τραμπζονσπόρ.

Η γνωστή εφημερίδα «Fotorspor» σημειώνει πως ο έλληνας στόπερ είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση των μετόπισθεν της τουρκικής ομάδας, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, μέσω των οποίων «φωτογραφίζεται» ο Κολοβέτσιος.

Ο αθλητικός διευθυντής της Τραμπζονσπόρ Χαϊρετίν Χακισαλιχογλού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το Ιράν, η Γεωργία και η Ελλάδα είναι οι περιοχές που έχουμε εστιάσει για μεταγραφή», εννοώντας προφανώς τον 26χρονο στόπερ.

Πάντως ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα στα παραπάνω σενάρια, διαψεύδοντας την οποιαδήποτε πρόταση για την απόκτηση του Κολοβέτσιου. Στο Τριφύλλι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία ενόχληση από την ομάδα της Τραπεζούντας και το ίδιο ισχύει με τον έμπειρο αμυντικό. Η Τραμπζονσπόρ όντως αναζητεί στόπερ, ωστόσο κοιτάει στην αγορά κυρίως ως ελεύθερους.

Ο Κολοβέτσιος δεν είναι ακριβή περίπτωση, διότι δεν έχει υψηλές αποδοχές (κυμαίνονται μεταξύ 160.000 και 180.000 ευρώ), μεγάλο συμβόλαιο, ενώ και οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού δεν μπορεί να είναι μεγάλες, αφού το συμβόλαιο του Κολοβέτσιου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μια πρόταση, πάντως, που θα ξεπερνούσε το μισό εκατ. ευρώ ενδεχομένως να οδηγούσε τον σύλλογο στην απόφαση να διαπραγματευτεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει τέλος με την κατάσταση του έλληνα στόπερ, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το φιλικό με την Ντε Χάαγκ, όλα δείχνουν πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με το διάστημα απουσίας του Κολοβέτσιου να εκτιμάται στη μία εβδομάδα. Μιας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν θλάση, όπως είχε αρχικά φανεί.

Κόντρα ΠΑΕ – Ερασιτέχνη

Σε διαφωνία για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου βρίσκονται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης μετά την πρόταση του τελευταίου σχετικά με το μέχρι τώρα χρέος και τον διακανονισμό του. Ο Ερασιτέχνης πρότεινε στην ΠΑΕ να καταβάλει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του οφειλόμενου προς αυτή ποσού και το υπόλοιπο να κουρευτεί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή την πρόταση και παρουσιάστηκαν μάλιστα να έχουν έτοιμη εναλλακτική με ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη. Σημειώνοντας πως με τους ιθύνοντες του σταδίου έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη συζήτηση και το ενδεχόμενο χρήσης του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει!

Το όλο ζήτημα πάντως δείχνει να έχει αρκετό… ζουμ, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσες. Αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και εντός της εβδομάδας που ξεκίνησε είναι πιθανό να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να παρθούν οριστικές αποφάσεις.