Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας «επιστρέφει σπίτι του» όπως ανακοίνωσαν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι. Η ομάδα του λιμανιού συμφώνησε με τον έμπειρο αμυντικό και ο Τοροσίδης επέστρεψε στους Πειραιώτες, έχοντας ξεκάθαρο στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με την μορφή που θα έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Και είναι εμφανές πως η διοίκηση των Πειραιωτών κινήθηκε με γνώμονα την απόκτηση πρωτοκλασάτων ελλήνων παικτών. Η επιστροφή του Τοροσίδη, η απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου και του Φετφατζίδη, η επένδυση σε νέα παιδιά όπως ο Μασούρας, ο Γιαννιώτης, ο Τσιμίκας και η παρουσία των Φορτούνη, Κούτρη και Ανδρούτσου αποδεικνύουν πως οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν στην υλοποίηση του πλάνου. Ενός πλάνου που σίγουρα έχει σε περίοπτη θέση την παρουσία ελλήνων παικτών στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός κάνει τις ενδεδειγμένες κινήσεις για την δημιουργία ελληνικού κορμού στην προσπάθειά του για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή. Γίνεται εύκολα αντιληπτό με βάση και τα ονόματα που προαναφέραμε πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παρουσίας έξι και εφτά ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και μια τέτοια προοπτική ενθουσιάζει και τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει έλληνες παίκτες στην ομάδα του κι αυτό είναι κάτι που έχει ξεχωριστή σημασία. Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις κινήσεις τους και είναι δεδομένο πως οι έλληνες παίκτες θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει μάλιστα να επισημανθεί πως η παρουσία πολλών και καλών ελλήνων παικτών θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στο κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου. Και είναι βέβαιο πως παίκτες όπως ο Τοροσίδης για παράδειγμα έχουν να προσφέρουν πολλά στον Ολυμπιακό.