Ιδιαίτερα σκληρή για το δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, είναι η ανάρτηση στο facebook του πολίτη που εμφανίστηκε μπροστά στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και συνομίλησε μαζί του κατά την σύντομη επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές στην Ανατολική Αττική, Κώστα Κουτρουμπή.

Στηνανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Κουτρουμπής, ο οποίος υπήρξε διευθυντής στο γραφείο του πρώην υφυπουργό, Γιάννη Παπαθανασίου, επί κυβερνήσεως ΝΔ, ευχαριστεί τον δήμαρχο Περιστερίου για τη βοήθεια που πρόσφερε στην περιοχή και να κατακεραυνώνει τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, σημειώνοντας:«1000 ευχαριστώ στο Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για την άμεση ανταπόκριση και καταπληκτική δουλειά στον καθαρισμό της Αργυράς Ακτής. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιοτα και το προσωπικό του συνεργείου της για την εξαιρετική συνεργασία. Όπως είναι φυσικό (εδώ γελάνε) οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες του Δήμου Μαραθώνα κάπου έπιναν τον καφέ τους…» .

Όσον αφορά τη συνάντηση του με τον Α. Τσίπρα είπε: «Τυχαία είδα τον Πρωθυπουργό και του είπα να προσέξει το Μάτι. Μου απάντησε, ότι θα κάνουν ότι μπορούν. Η φωτογραφία από τη συνάντησή μας δεν βγήκε από εμένα, αλλά από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από συνεργάτες του Πρωθυπουργού».