Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία με βάση και τις δαπάνες των φορολογούμενων του μηνός Ιουνίου μέσω καρτών και άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος ανέδειξε η 18η κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι νικητές

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr, όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που ανέδειξε η φορολοταρία. Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών, αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Αναλυτικά τα βήματα

Οι φορολογούμενοι ακολουθούν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

Επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.

Στη συνέχεια επιλέγουν εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Προσοχή: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας).

Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί. Σε αυτό το παράθυρο υπάρχει σημείωση πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της νέας δημόσιας κλήρωσης με την είσοδό τους στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) και στη συνέχεια στο ειδικό πεδίο Δημόσιες Κληρώσεις.