Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούν πιθανή τα βρετανικά ΜΜΕ και η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του! Συγκεκριμένα σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελόνης είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου σταρ.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Πορτπγάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Η Μάντσεστερ φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει, αν η «Μπάρτσα» δώσει το ίδιο ποσό, περίπου 115 εκατ. ευρώ, που έδωσε η αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους.

Στην περίπτωση, πάντως, που δεν προχωρήσει η μεταγραφή αυτή, η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της και στη λίστα της είναι και τ’ όνομα του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος είχε φύγει από τη Βαρκελώνη, ακολουθώντας τον Πεπ Γκουαρντιόλα, το καλοκαίρι του 2013, στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά τώρα δεν είναι στα πλάνα του Νίκο Κόβατς για την ομάδα της Βαυαρίας τη νέα σεζόν και σκέφτεται την επιστροφή του στο «Καμπ Νου». Το κόστος της μεταγραφής του αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ και για την απόκτηση του ενδιαφέρονται, επίσης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.