Ο Νεϊμάρ θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε κουρασμένος από τη φημολογία και τα συνεχόμενα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακινείται στη Ρεάλ Μαδρίτης και υποστήριξε πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έτσι κι αλλιώς έχει συμβόλαιο.

«Θα μείνω. Έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και επέλεξα να είμαι εκεί για την πρόκληση, για νέους και ψηλότερους στόχους. Δεν θα αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι για αυτό. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Στον Τύπο αρέσει να δημιουργεί φήμες, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο νοιάζομαι για την Παρί», υποστήριξε.

Η δήλωση του Βραζιλιάνου άσου, έγινε στο Σάο Πάολο, στο περιθώριο δημοπρασίας προς όφελος του ιδρύματός που έχει με σκοπό την αρωγή παιδιών τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε γειτονιές και φαβέλες της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Ο Νεϊμάρ χαρακτήρισε φαινόμενο τον Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως σύντομα μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ ρωτήθηκε και για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Είναι τιμή να μοιραστώ τα αποδυτήρια με έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Μπουφόν. Τόσο για την ιστορία που έχει στο ποδόσφαιρο, όσο και για την προσωπικότητά του. Έχει πολλά να μας προσφέρει με την εμπειρία του», τόνισε.