«Θέατρο του παραλόγου» χαρακτήρισε ο Παύλος Χρηστίδης τη δημόσια διαφωνία, κατά την ημερίδα της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών για τη συμφωνία των Πρεσπών, των κ. Κοτζιά και Ζουράρι.

«Δεν υπάρχει περίπτωση πανευρωπαϊκά, κυβέρνηση που αποτελείται από δύο κόμματα με υπουργό και αντιπρόεδρο Βουλής να ανταλλάσσουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, απόψεις και ιδέες. Ντροπιαστική η εικόνα για τη χώρα. Επιβεβαιώνεται η Φ. Γεννηματά σε όσα είπε στις Σέρρες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στα όσα λέει ο κ. Καμμένος, όποιος τον ακούει γελάει, όμως υπάρχουν αποτελέσματα για τη διεθνή εικόνα της χώρας μας και στιγματίζεται ο ελληνικός λαός, μετά τα ατοπήματα σε εθνικά και οικονομικά ζητήματα είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο».

Επίσης, επισήμανε ότι δέκα μέρες μετά τη γνωστοποίηση ότι απελαύνονται δύο Ρώσοι διπλωμάτες ακόμη δεν έχει ενημερώσει επίσημα η κυβέρνηση. «Ζητήσαμε ενημέρωση για τους δύο διπλωμάτες, υπάρχει απόρρητη επιτροπή στη Βουλή που θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε, αλλά δεν έγινε. Εδώ και τώρα πρέπει ο κ. Κοτζιάς να ενημερωθεί από τα Σκόπια ποιοι είναι οι επιχειρηματίες που δωροδόκησαν» υπογράμμισε.

Καταληκτικά, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέγραψε μνημόνιο έως το 2060 με μέτρα & υψηλά πλεονάσματα, δύο νόμους με μειώσεις συντάξεων και κανένα νόμο για την ανακούφιση των πολιτών, μας έδεσε χειροπόδαρα και λέει ότι θα κάνει πάρτι και γιορτές τον Αύγουστο. Προσβάλλει τη νοημοσύνη & την αξιοπρέπεια του λαού».