Η συγκατοίκηση με ένα φίλο ή με το σύντροφο σου είναι ένα τολμηρό βήμα στη ζωή των ανθρώπων και θέλει σκέψη. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμβιώσουν με όλους.

Τι λένε όμως τα ζώδια για τη συγκατοίκηση;

Ο Κριός είναι ένα πολύ διασκεδαστικό ζώδιο και σίγουρα θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί του στο σπίτι σας. Να είσαι όμως προετοιμασμένος να αναλάβεις όλες τις δουλειές του σπιτιού, αφού δε φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη του.

Ο Ταύρος είναι ένας ήρεμος συγκάτοικος. Αγαπά να περνά ζεστές και χαλαρές στιγμές στο σπίτι. Τα πάει πολύ καλά με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του σπιτιού, αρκεί να μην τον ενοχλείς καθόλου τις ώρες που κοιμάται.

Ο Δίδυμος είναι ο συγκάτοικος «φάντασμα». Δεν περνάει πολλές ώρες της ημέρας του στο σπίτι και τριγυρνάει όλη μέρα σε φίλους και γνωστούς. Αυτό είναι όμως και το αρνητικό του, αφού όταν θα είναι σπίτι θα προσκαλέσει τους φίλους του εκεί. Ετοιμάσου να γίνει το σπίτι σου κέντρο διερχομένων.

Ο Καρκίνος είναι ο οικογενειακός τύπος συγκάτοικου. Θα έχει τα πάντα στην εντέλεια. Μη ξεχνάς όμως ότι πρόκειται για ένα συναισθηματικό ζώδιο, που μπορεί να έχει συχνές εναλλαγές στη συμπεριφορά του. Μπορείς να το διαχειριστείς;

Ο Λέων είναι κεφάτος και θα περάσεις τέλεια μαζί του. Πρόσεχε όμως γιατί είναι ισχυρογνώμων και θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως τα θέλει εκείνος. Θα καταφέρεις να συνεργαστείς μαζί του;

Ο Παρθένος είναι πολύ τακτικός και έχει τα πάντα στην πένα. Το πρόβλημα με την τελειομανία του είναι πως αν οτιδήποτε στο πρόγραμμα του σπιτιού αλλάξει, τότε θα αρχίσει η γκρίνια και η φασαρία.

Ο Ζυγός είναι ήρεμη δύναμη. Είναι ευχάριστος και θα διασκεδάσετε ως συγκάτοικοι. Εχε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι λίγο αναβλητικός ως ζώδιο και μην παραξενευτείς αν σας κοπεί το ρεύμα επειδή δεν τον πλήρωσε έγκαιρα.

Ο Σκορπιός δεν είναι τόσο εύκολο είδος συγκατοίκου. Τη μια στιγμή θέλει να κάθεται μόνος του, στο χώρο του με την ηρεμία του και την άλλη θα έχει όρεξη για περίπλοκες συζητήσεις, καλεσμένους και πάρτι μέχρι το πρωί.

Ο Τοξότης μοιάζει λίγο με το Δίδυμο, αφού δε κάθεται σε ένα σημείο συνέχεια βρίσκεται έξω κι αναζητά την περιπέτεια. Επίσης θα σε βοηθήσει πολύ ψυχολογικά αφού φημίζεται για τη θετική σκέψη και νοοτροπία του για τη ζωή.

Ο Αιγόκερως είναι περίεργος, αλλά καλός συγκάτοικος. Αν καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία στο πρόγραμμα σας τότε όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό είναι ότι σέβεται και εκτιμά το συγκάτοικό του.

Ο Υδροχόος είναι έξω καρδιά. Θα σου φτιάχνει σίγουρα το κέφι, ωστόσο δε τα πάει πολύ καλά με τις υποχρεώσεις, τους κανόνες και τις δουλειές γι’ αυτό πρέπει να βρείτε πως θα συνεργάζεστε κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Ιχθύς είναι εξίσου ευχάριστος ως συγκάτοικος. Προετοίμασε τα νεύρα σου όμως γιατί οι ανασφάλειες και οι προβληματισμοί του μπορεί να κυριεύσουν εύκολα την καθημερινότητά σας.