Κάθε σχέση έρχεται αντιμέτωπη με προκλήσεις και για μερικούς η χειρότερη είναι αυτή της απόστασης. Ενα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό για δουλειά, η διαμονή σε άλλη πόλη εξαιτίας των σπουδών είναι οι συνηθέστερες μορφές απόστασης που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια.

Ποια ζώδια όμως κρίνονται ικανά να τα φέρουν εις πέρας με το μέτρημα των χιλιομέτρων και ποια το βάζουν στα πόδια πριν καλά καλά αποχαιρετιστούν;

Ο Κριός θέλει να βγαίνει πάντα νικητής, γι’ αυτό λατρεύει τις προκλήσεις. Αντέχει στην απόσταση, ειδικά αν είναι πολύ ερωτευμένος, τα χιλιόμετρα που το χωρίζουν από το ταίρι του εξαφανίζονται.

Ο Ταύρος λατρεύει τη φυσική επαφή με τους γύρω του και πόσο μάλλον με το σύντροφο του. Δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με την απόσταση, γιατί μη ξεχνάτε ότι είναι και ζηλιάρης. Δεν αποκλείεται να ζητήσει από το ταίρι του να γυρίσει πίσω τρέχοντας.

Ο Δίδυμος αγαπά την ιδιωτικότητά του και γι’ αυτόν η απόσταση είναι μια εγγύηση πως θα έχει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Για την ακρίβεια τα πάει πολύ καλά με την απόσταση και μάλιστα διατηρεί και άψογη συμπεριφορά, αφού δε θα σας κάνει να παραπονεθείτε ποτέ για την επικοινωνία σας.

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός και τρυφερός, αλλά πως θα εκδηλωθεί εάν ο σύντροφος του βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά; Δεν θα πει «όχι» σε μια σχέση από απόσταση, αλλά δε σημαίνει πως θα είναι και ικανοποιημένος με την κατάσταση.

Ο Λέων που είναι πραγματικά ερωτευμένος, αγνοεί κάθε εμπόδιο και δυσκολία για να είναι με τον άνθρωπο που αγαπά. Τα χιλιόμετρα, η απόσταση, οι δρόμοι ή και οι θάλασσες που τον χωρίζουν από το σύντροφο του δεν υπάρχουν για εκείνον.

Ο Παρθένος λειτουργεί με τη λογική και λιγότερο με την καρδιά. Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στο να δεχτεί και να δοκιμάσει μια σχέση εξ αποστάσεως. Αν όμως πάρει τη γενναία απόφαση και ξεκινήσει μια τέτοια σχέση, τότε θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω.

Ο Ζυγός όταν κληθεί να αντέξει μέσα σε μια σχέση εξ αποστάσεως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που φτιάχνει το μυαλό του. Γιατί δεν τηλεφώνησε, που βρίσκεται και με ποιον;

Ο Σκορπιός είναι πεισματάρης και θέλει να τα βγάλει πέρα σε μια τέτοια σχέση. Δεν παύει όμως να γίνεται καχύποπτος και να ζηλεύει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγαλύτερες φουρτούνες στην ήδη πολυτάραχη σχέση του.

Ο Τοξότης αναζητά την περιπέτεια και την αλλαγή. Μια σχέση εξ αποστάσεως τον ιντριγκάρει και του προσφέρει νέες προκλήσεις. Θέλει να δοκιμάσει την απόσταση και να ανακαλύψει μια νέα εκδοχή του εαυτού του.

Ο Αιγόκερως δεν πιστεύει στις σχέσεις εξ αποστάσεως γι’ αυτό και δεν τις επιδιώκει κιόλας. Προτιμά τη σταθερή καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει με το ταίρι του, χωρίς αλλαγές και καινούρια δεδομένα.

Ο Υδροχόος βρίσκει τη σχέση εξ αποστάσεως ως μια πολύ καλή ευκαιρία να διατηρήσει την ανεξαρτησία του. Ναι μεν διατηρεί τη σχέση του με το σύντροφο του θερμή, αλλά έχοντας το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει με το πρόγραμμά του.

Ο Ιχθύς αψηφά κάθε εμπόδιο και εξαφανίζει τις αποστάσεις γιατί πιστεύει στον έρωτα. Είναι ονειροπόλος και αισιόδοξος. Εχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του αλλά και στο ταίρι του πως μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.