2ος Ανθουσιώτικος

Δρόμος

Στις 7 το απόγευμα δίνουν αύριο 8 Ιουλίου ραντεβού μικροί και μεγάλοι δρομείς στην κεντρική πλατεία της Ανθούσας για τον 2ο Ανθουσιώτικο Δρόμο που διοργανώνει ο όμιλος ΔΙΑΣ Αθηνών σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας και την υλική υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης. Εκτός από τον αγώνα δρόμου 5.500 μ. σε άσφαλτο, η διοργάνωση περιλαμβάνει και διαδρομή 4.000 μ. δυναμικού βαδίσματος. Μπορείτε να γραφτείτε και τελευταία στιγμή επιτόπου, ενώ αν δεν έχετε μέσο, πούλμαν της διοργάνωσης αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από τον προαστιακό της Παλλήνης (5.30 – 6.30) και την επιστροφή σας στον σταθμό (στις 10 το βράδυ).

1ος Ημιμαραθώνιος

Βόρειας Κυνουρίας

Στο πλαίσιο του φετινού Κρόνιου Περάσματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Ιουλίου στη Βόρεια Κυνουρία δύο δωρεάν αγώνες δρόμου. Ο πρώτος είναι ο Ημιμαραθώνιος (21.100 μ.) «Ο Ταναός» που ακολουθεί τη διαδρομή Αγιο Πέτρο – Καστρί – Ωρυά – Ελατο – Αγιο Πέτρο και ο δεύτερος ο παράλληλος Γύρος Αγίου Πέτρου 6.000 μ. Η εκκίνηση και στους δύο αγώνας θα δοθεί από τον Αγιο Πέτρο στις 10 το πρωί και οι αγώνες θα είναι εντελώς δωρεάν! Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 11 Ιουλίου. Περιορισμένες συμμετοχές θα δοθούν την ημέρα του αγώνα. Πληροφορίες: 6936.853165.

Porto Heli Night

Run 2

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και τη συμμετοχή των συλλόγων Φάρος και ΣΦΙΠ διοργανώνει τον 2o βραδινό αγώνα δρόμου στο Πορτοχέλι το Σάββατο  21 Ιουλίου. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ είναι απόστασης 5.000 μ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού: η αρχή του πεζόδρομου των καφετεριών Πορτοχελίου. Παράλληλα, στις 8.15 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας απόστασης  500 μ. Περισσότερες πληροφορίες: 27543.60001-30.