Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι ζέστες έσφιξαν, οι παραλίες γέμισαν και τα ζώδια ψάχνουν τον τέλειο ταξιδιωτικό προορισμό.

Πώς θα κάνει διακοπές το κάθε ζώδιο φέτος; Ψάχνουν για διασκέδαση ή ηρεμία;

Ο Κριός λατρεύει τα παιχνίδια στη θάλασσα και γενικά την περιπέτεια. Το πιο πιθανό είναι να το βρείτε στην παραλία να δοκιμάζει τα extreme sports με μανία. Θα διασκεδάσει και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του στα ύψη.

Ο Ταύρος αγαπάει την άνεση και την πολυτέλεια στις διακοπές του. Είναι λίγο απίθανο να το δεις να κατασκηνώνει στη φύση. Θα πάει σε πολλές συναυλίες και θα απολαύσει πολύ καλό φαγητό.

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να μείνει σε ένα μόνο σημείο. Θα επιλέξει έναν προορισμό που θα του προσφέρει πληθώρα επιλογών. Τοποθεσίες με πολλά χωριά και σημεία εξερεύνησης θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ο Καρκίνος, ως ρομαντικό ζώδιο ψάχνει για ειδυλλιακές διακοπές. Δε θέλει πολλά αρκεί να έχει μια υπέροχη πανοραμική θέα και ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο πιάτο.

Ο Λέων θέλει να τραβάει τα βλέμματα και το ίδιο αποζητά και από τον προορισμό που θα επιλέξει. Δεν αποκλείεται να το βρείτε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου να περιπλανιέται ανάμεσα στην χλιδή και την κοσμοσυρροή.

Ο Παρθένος θέλει ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Δε θα δώσει σημασία τόσο πολύ σε ξενοδοχεία, μαγαζιά και διασκέδαση. Του αρκεί να βρει την αρμονία και τη γαλήνη στις λίγες ημέρες των διακοπών του.

Ο Ζυγός θέλει να διασκεδάσει όσο πιο πολύ γίνεται στις διακοπές του. Το πιο πιθανό είναι να το βρείτε στα στενά της Πάρου ή της Ίου να αναζητά το τέλειο μέρος για να απολαύσει ένα ποτό με την παρέα του.

Ο Σκορπιός θέλει ναι μεν να ξεκουραστεί, αλλά θα ψάξει έναν προορισμό με ιστορία. Οι μύθοι και η εξερεύνηση θα του προσφέρουν τις ιδανικές διακοπές που έψαχνε.

Ο Τοξότης δεν ησυχάζει στιγμή ούτε στις διακοπές. Βρίσκει την τέλεια ευκαιρία για περιπέτεια, γι’ αυτό το νησί δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνον εκτός αν του προσφέρει τη δυνατότητα να πάει για ορειβασία, αναρρίχηση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει με το μυαλό του.

Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός τύπος, γι’ αυτό θα οργανώσει ένα γεμάτο πλάνο για να ανακαλύψει κάθε σπιθαμή του προορισμού που θα επισκεφτεί. Παραλίες, μουσεία, εστιατόρια γεμίζουν τη ρουτίνα των διακοπών του.

Ο Υδροχόος θέλει να διασκεδάσει, αλλά σημασία για εκείνον δεν έχει τόσο ο προορισμός, αλλά η παρέα που θα έχει μαζί του. Είτε ταξιδέψει με φίλους, είτε με τον/την σύντροφο του σίγουρα θα περάσει υπέροχα.

Ο Ιχθύς θα αρκεστεί στα απλά πράγματα και θα εστιάσει στις λίγες ημέρες που μπορεί να αφιερώσει για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.