Ενα εύκολο, δροσερό, σπιτικό γλυκό με ζελέ, γιαούρτι και φρούτα, που δεν θα σας επιβαρύνει με θερμίδες, ενόψει και των καλοκαιρινών διακοπών.

Υλικά

300 γραμμάρια φράουλες, κομμένες στα δυο (ή βατόμουρα)
50 γρ. ακτινίδια κομμένα στα δύο
200 γρ. κεράσια, καθαρισμένα και κομμένα στα δύο
1 κιλό γιαούρτι
125 γρ. ζάχαρη άχνη
25 γρ. ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό

Εκτέλεση

Στο μπολ του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και τα φρούτα, εκτός από τα κεράσια. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά με το μίγμα. Προσθέτετε στο μίγμα τα κεράσια και το βάζετε σε μια φόρμα για κέικ. Αφήνετε το γλυκό να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Πριν σερβίρετε μπορείτε να διακοσμήσετε το γλυκό σας με φρέσκες φράουλες.