Υλικά:
μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ένα κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό των 200 γρ
ένα αυγό
λίγο αλάτι
ένα φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση ζυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι για το τηγάνισμα) μαζί να γίνει μία μέτρια ζύμη. Την χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια τα οποία τα ανοίγουμε με το χέρι μας σε λεπτά πιτάκια στο μέγεθος του πιάτου του ελληνικού καφέ. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

 Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί, με μέλι ή με ζάχαρη και κανέλλα.