Νέα παρέμβαση για τις αποδοκιμασίες και τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό έκανε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.
Με αφορμή τις φθορές στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην τελευταία συγκέντρωση διαμαρτυρίας το βράδυ της Τετάρτης, ο σύμβουλος στρατηγικού του Μαξίμου πόσταρε μια σχετική ανάρτηση της Φωτεινής Βάκη, γράφοντας: «Όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα αποκαλύπτεται ο αντιδραστικός χαρακτήρας των διοργανωτών των συλλαλητηρίων.
Και φυσικά γι"αυτό τον λόγο δεν έχει κόσμο, γιατί ο δημοκρατικός και πατριωτικός λαός της χώρας ξέρει να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι και τους φασίστες-εθνικιστές από τους πατριώτες».
Η ισοπεδωτική άποψη του κ. Καρανίκα αναμένεται να προκαλέσει έντονες πολιτικές, κι όχι μόνο, αντιδράσεις.

Νίκος Καρανίκας

την Τετάρτη

Όσο περνανε οι μέρες τόσο θα αποκαλύπτεται ο αντιδραστικός χαρακτήρας των διοργανωτών των συλλαλητηρίων.
Και φυσικα γι"αυτό τον λόγο δεν έχει κόσμο, γιατί ο δημοκρατικός και πατριωτικός λαός της χώρας ξέρει να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι και τους φασίστες-εθνικιστές από τους πατριώτες.

Ελλείψει «γυφτοσκοπιανών» ή συριζαίων «προδοτών», οι «αγνοί πατριώτες» ξεσπούνε στους Εβραίους. Τι ήταν σάμπως το Ολοκαύτωμα για τους ναζιστές και τους ιδεολογικούς τους επιγόνους; Ένας μύθος

tvxs.gr
Μπογιές στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Θεσσαλονίκη, πέταξαν άτομα που συμμετείχαν στην πορεία για το Μακεδονικό.Όπως μεταδίδουν τοπικ…