«Υπέροχο» ή «Wonderful» είναι οι προσδοκίες των πελατών της Franke και των καταναλωτών για τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις τους. Είναι αυτό που αλλάζει την καθημερινότητα, μετατρέποντάς τη σε κάτι ξεχωριστό. Δεν σχεδιάζουν τα προϊόντα απλώς για να γεμίζουν κενά σε κτίρια, σπίτια και γραφεία. Δημιουργούν προϊόντα που θα κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν, τους ξαφνιάζουν ευχάριστα, τους προκαλούν θαυμασμό και τους κάνουν να νοιώθουν υπέροχα. Μέσω της καινοτομίας και της ποιότητας των υπηρεσιών τους, φέρνουν την εμπιστοσύνη, την ευκολία και την άνεση στην καθημερινότητα. Αυτή είναι η πηγή της έμπνευσής της εταιρίας. Και αυτό είναι που τους ωθεί στο να δημιουργούμε το «υπέροχο». (“Make it Wonderful”).

Η Franke είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα ολοκληρωμένα συστήματα για οικιακές κουζίνες, για οικιακά ή επαγγελματικά μπάνια, για την επαγγελματική εστίαση, την προετοιμασία καφέ και τη διανομή ποτών. Μέλος του Ελβετικού Ομίλου Artemis, απασχολεί πάνω από 8.900 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, με 72 θυγατρικές σε 4 ηπείρους.

Η Franke Hellas, 100% θυγατρική του Ομίλου, ιδρύθηκε το 1992. Στις περιοχές ευθύνης της συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές της Κύπρου, των Βαλκανίων (πλην της Ρουμανίας) καθώς και μια μακροσκελή λίστα χωρών της Μέσης Ανατολής μέχρι το Πακιστάν. Με συνεχή επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία και στρατηγική niche marketing, διαθέτει προϊόντα προετοιμασίας φαγητού (όπως νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας, απορροφητήρες, εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές και επιφάνειες) αποκλειστικά σε επιλεγμένα και επώνυμα καταστήματα επίπλων κουζίνας και ειδών υγιεινής

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τις αγοράς, με πάγια στρατηγική την καινοτομία και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων, η Franke Hellas επενδύει στον τομέα των επιφανειών, προσφέροντας εφαρμογές για την κουζίνα και το μπάνιο σε τρία διαφορετικά υλικά: Franke Solid Surfaces, Franke Quartz Surfaces & Franke Stone Surfaces.

Νέα είσοδος από το 2017 που ακολουθεί την υπεροχή της κατηγορίας ηλεκτρικών συσκευών είναι η σειρά οικιακού κλιματισμού. Η τεχνολογία υψηλής απόδοσης ταιριάζει απόλυτα με τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε μαύρο και άσπρο χρώμα, παρέχοντας «νέο αέρα» στην κουζίνα.

Μάθετε περισσότερα στο franke.gr