1 κιλό φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε φαρδιές λωρίδες
7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1,5 κουταλιά γλυκού κάρυ
1/2 κουταλιά γλυκού κύμινο σε σκόνη
1 πράσινη, 1 κόκκινη και μία κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε λωρίδες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κιλό φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό ή μία συσκευασία γάλα καρύδας
4-5 κλωναράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
1 κύβο κοτόπουλο
1 κγ κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το κύμινο και το κάρυ ώσπου να ροδίσει. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο νερό ζεστό και τον κύβο κοτόπουλο.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε το κοτόπουλο σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου μαλακώσει.

Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε μισό ποτήρι του κρασιού κρύο νέρό, προσθέτουμε το γιαούρτι και βάζουμε στο μείγμα λίγη σάλτσα από την κατσαρόλα, να ανέβει η θερμοκρασία του μείγματος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα του γιαουρτιού στην κατσαρόλα, την  κουνάμε να πάει παντού και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Εάν επιλέξουμε γάλα καρύδας διαλύουμε το κορν φλάουρ στο γάλα παραλείποντας το νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα, την κουνάμε και ψήνουμε για ακόμα πέντε λεπτά.

Στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με λευκό ρύζι μπασμάτι.