«Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματός του, όχι την κυβερνητική
θέση για την ΠΓΔΜ» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης
κάνοντας μάλιστα αυστηρές συστάσεις προς τους ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι θα
πρέπει να είναι προσεχτικοί για να μην υπονομευτεί η προσπάθεια για λύση
στο ονοματολογικό.

«Θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον Real FM. .

Ο υπουργός Εσωτερικών ότι δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση. «Δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση (σύνθετη ονομασία), απλώς διαφωνεί». «Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση» ξεκαθάρισε.

Για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για μία μεγάλη αλλά όχι θηριώδη συγκέντρωση. «Επί της ουσίας θα έλεγα ότι ακούσαμε πράγματα, τα οποία ακούγαμε και πριν 25 χρόνια, και είναι σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα… Αυτό δείχνει ότι αυτοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους, οι ομιλητές, οι εκφραστές αυτού του κόσμου ότι δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτή την 25ετή πορεία και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό» παρατήρησε ο Πάνος Σκουρλέτης.