Μηνύματα αγάπης, ειρήνης και αλληλεγγύης στέλνουν οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα για το Πάσχα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έστειλε τις θερμότερες ευχές του, στα στελέχη, τους στρατευμένους και

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με το πασχαλινό μήνυμα της εύχεται: «Το φως της Ανάστασης να μας γεμίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία».

Το ΚΚΕ αναφέρει: «Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση κάθε τι που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης εύχεται: «Ο Αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους μας «γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη». Προτρέπει δε τα κόμματα να συνεννοηθούν «αντί να τρώγονται» με κοινό στόχο την ανύψωση της πατρίδας. Επίσης εύχεται «στους απανταχού της γης ομογενείς» και σε όλους τους νέους που συνεχώς μεταναστεύουν και σε όσους μένουν να «είναι άνεργοι ή με εξευτελιστικές αμοιβές», όπως χαμηλές είναι και οι συντάξεις των ηλικιωμένων, απέναντι σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως σημειώνει.

Στο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΗΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει ότι «Το καλύτερο αύριο θα έρθει μέσα από τους δικούς μας αγώνες».