Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Αρη και η συμφωνία είναι να μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΠΑΕ Αρης γνωστοποίησε και επίσημα την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου:

« Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο έλληνας προπονητής συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Αρη και επήλθε οριστική συμφωνία. Ο Παπαδόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Αρη στο ματς με τον Λεβαδειακό, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1967 στη Νίκαια του Πειραιά και άρχισε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Προοδευτικής, όπου και έμεινε πέντε χρόνια. Εργάστηκε επίσης σε Πανηλειακό, Απόλλωνα Λεμεσού, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Βύζαντα Μεγάρων, Αιγάλεω, Βέροια, Διαγόρα Ρόδου , Ηρακλή και Δόξα Δράμας».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη: « Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.Ο Αρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος που κουβαλάει 99 χρόνια ιστορίας και είναι τιμή για κάθε προπονητή να βρίσκεται στον πάγκο του. Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική από τον κόσμο της, η οποία αυτή τη στιγμή διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. Εχω επίγνωση των δυσκολιών και είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου ο Αρης να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Είναι άσχημο να το λες αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Απομένουν έξι παιχνίδια, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αλλωστε, αν δεν το πίστευα, δεν θα ερχόμουν στον Αρη. Δεν ήρθα για να πω ότι δούλεψα στον Αρη».