Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ελπίζει ότι θα γίνει το τρίτο μέλος της οικογένειας που θα παίξει στο NBA. Ο 20χρονος αδελφός του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη, έχει ύψος 2,08 μέτρα και αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν σε 29 παιχνίδια με τους Ντέιτον Φλάιερς στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών (NCAA), έχοντας μέσο όρο 5.2 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 15.1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Πλέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει στρέψει την προσπάθειά του στο να ακολουθήσει το… δρόμο του «Giannis», ο οποίος είναι πλέον All-Star με τους Μπακς, αλλά και του Θανάση, ο οποίος στις 29 Ιανουαρίου 2016 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Νιού Γιόρκ Νικς και αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα λάβει μέρος στο Workout με τους Λος Άντζελες Λέικερς, προκειμένου να «πείσει» τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να τον επιλέξουν στο εφετινό ντραφτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «λιμνάνθρωποι» έχουν δύο επιλογές στην διαδικασία που θα λάβει χώρα στις 21 Ιουνίου, στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, και αυτές είναι στο νούμερο 25 και στο νούμερο 47.

Oπως είναι λογικό δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τον ηγέτη των Μπακς. OΚώστας Αντετοκούνμπο απάντησε: «Είμαι διαφορετικός. Παίζουμε διαφορετικά. Εγώ σουτάρω περισσότερο, αυτός παίζει περισσότερο με την μπάλα στο παρκέ».

? Kostas Antetokounmpo discusses his workout, and talks about how his game differs from his brother’s