Με το θερινό ηλιοστάσιο σήμεραΠέμπτη 21 Ιουνίου άρχισε καιεπισήμως το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα, καθώς ο ήλιος εισήλθε στον Καρκίνο, θα πάρετε μια μικρή γεύση για όσα σας επιφυλάσσει η ωραιότερη εποχή του χρόνου, αρχής γενομένης από τον μήνα που τρέχει και τον Ιούλιο. Η αστρολογική αλλαγή σηματοδοτεί μια στροφή στο παρελθόν, με τις αναμνήσεις να γίνονται πιο έντονες, ενώ οικογένεια και πρόσωπα που θεωρείτε δικά σας θα επηρεάσουν τις εξελίξεις.

Πιο πολύ επηρεάζονται οι Καρκίνοι, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να κάνουν καινούργια πράγματα, αρκεί να μην αφήσουν την κυκλοθυμία τους να τους κυριεύσει. Επίσης επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκτιμήσουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους.Πιο συγκεκριμένα:

O Κριός μπορείνα πιεστεί από μια οικογενειακή κατάσταση, αλλά θα πάρει πρωτοβουλίες για να αποκαταστήσει τυχόν λάθη και να θέσει τη ζωή του σε νέα βάση.

Ο Ταύρος αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι το πρώτο μιας σειράς, που θα τον φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και σε καινούργια που θα σφραγίσουν την υπόλοιπη ζωή του.

Ο Δίδυμος θα ήθελε να έχει ήδη πάει διακοπές. Ωστόσο οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει τον έλεγχο των οικονομικών του, κάτι που θα καταφέρει.

Ο Καρκίνος είναι έτοιμος για νέα ξεκινήματα στη δουλειά και όχι μόνο. Θα επιχειρήσει να βάλει μια τάξη και στην προσωπική του ζωή, είτε επισημοποιώντας μια σοβαρή σχέση, είτε ανοίγοντας ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.

Ο Λέοντας θα ήθελε να ταξιδέψει κάπου μακριά, ωστόσο ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις τον επόμενο μήνα, οπότε ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου μετά από δώδεκα χρόνια.

Ο Παρθένος μπορεί σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά projects, ωστόσο σταδιακά ευνοείται και θα μπορέσει να απολαύσει το καλοκαίρι, ενώ θα κάνει και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Για τον Ζυγό ήρθε η ώρα να δρέψει καρπούς στα επαγγελματικά του, κάτι που αξίζει δεδομένου ότι έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σχεδόν τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτά.

Ο Σκορπιός θα έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να ταξιδέψει και να βαδίσει σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Ενδέχεται να κάνει και μια σημαντική γνωριμία.

Ο Τοξότης θα έχει τη δυνατότητα ναυλοποιήσει διάφορους στόχους που έχει στο μυαλό του, αλλά και να ενδυναμώσει τη δική του εκδοχή της αλήθειας, ενώ αν είναι αδέσμευτος μπορεί να ζήσει και έναν παθιασμένο έρωτα.

Ο Αιγόκερως θα έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ενώμια συντροφιά από τον επαγγελματικό χώρο θα βρεθεί κοντά του.

Ο Υδροχόος θα εστιάσει στα επαγγελματικά του σε μια ακόμη προσπάθεια να εξασφαλίσει μια σταθερή πορεία. Θα τον απασχολήσει επίσης η υγεία και η ευεξία σου.

Οι Ιχθύες θα προσπαθήσουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους,ενώ αν είναι διακοπές θα περάσουν τέλεια. Ιδιαίτερη είναι η εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.