Στο πλαίσιο ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα που είχε μετατραπεί σε «μίνι – καζίνο», ενώ συνελήφθησαν μια αλλοδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη και πέντε θαμώνες – παίκτες. Οι τελευταίοι συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ σημειώνεται ότι στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 22 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 2 server, 13 κάμερες, 2 παιγνιομηχανήματα τύπου «φρουτάκια», 2 τραπέζια για τη διενέργεια BLACK JACK, 2 επιτραπέζιες ρουλέτες, 39 τράπουλες, 3.448 μάρκες, οθόνη συνδεδεμένη με ηλεκτρονικό καταγραφικό, 840 ευρώ και πλήθος εγγράφων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα που αφορούν τα παίγνια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τους αλλοδαπούς, ενώ οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επίσης, τα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.