Συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι της Άνδρου και πλήθος κόσμου βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου, στη Χώρα της Άνδρου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Σταματιάδη.

Το κλίμα στην εξόδιο ακολουθία ήταν βαρύ, με την οικογένεια του 52χρονου επιχειρηματία να διακατέχεται από τα συναισθήματα της οργής, για τον άδικο θάνατο του ανθρώπου της και της περηφάνειας για τον πατέρα και σύζυγο που επιχείρησε να προστατέψει την οικογένειά του από τους ληστές.

Ο επιχειρηματίας έδινε από τη Μ. Δευτέρα σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου«Γ. Γεννηματάς».

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε η μητέρα του στον επικήδειό της, μέσα σε «βαρύ» κλίμα, ενώ ο γιος του συμπλήρωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στη Κηφισιά:

«Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης, όπως και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

Διαβάστε επίσης:Τραγικός επίλογος για έναν ωραίο άνθρωπο